Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçim gezileri kapsamında son olarak Atatürk Bulvarı'ndaki ticaret erbaplarını ziyaret etti. Sezer, ziyaretleri sırasında şehrin önemli ve mutlaka giderilmesi gereken bir eksiğine dikkat çekti.

Ticaret odası başkan adayı Ayhan Sezer bir taraftan seçim ziyaretlerini sürdürürken, diğer taraftan şehrin beklentilerine yönelik önemli açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

İSTENİLEN DÜZEYDEN UZAĞIZ

Atatürk Bulvarı'ndaki ticaret erbapları ile buluşan ve son derece sıcak ve samimi şekilde karşılanan Sezer, kentin ana caddelerinde yaşanan ticari hacmin istenen ve beklenen düzeyden çok uzakta olduğunu dile getirdi. Esnafın sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Sezer, Atatürk Bulvarı gibi önemli bir merkezin bölge esnafına yeterince katkı sağlayamadığını savundu.

NEDEN BİR BAĞDAT CADDEMİZ YOK?

Şehir ekonomileri için olmazsa olmazlardan birinin cadde mağazacılığı olduğunu söyleyen Başkan adayı Sezer, "Ticareti İleri düzeyde olan her ünlü şehrin, ünlü caddeleri vardır. Bağdat Caddesi ve benzeri caddeler hem şehirlere hem de o caddelerde esnaflık yapan ticaret üyelerine son derece büyük zenginlikler katar. O yüzden Eskişehir'in de böyle bir alana ihtiyacı var. Atatürk Bulvarı da şehre hem ün kazandıracak hem de ekonomik katkı sağlayacak yegane alanıdır. Biz göreve geldiğimizde hem cadde mağazacılığını geliştireceğiz hem de şehrimizin ticareti ile ünlü bir caddesinin olması için elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim