Mehmet Ömürlü isimli vatandaş, 7 ay önce başlattığı “Baba benimle spor yap” projesine tüm aileleri çocukları ile spor yapmaya davet etti.
Babaların çocukları ile spor yapmalarını sağlamak amacıyla bu projeye başladıklarını ancak kimseden destek göremediklerini söyleyen Mehmet Ömürlü, “7 ay önce başlatmış olduğum ‘Baba benimle spor yap’ projesine destek ve yardım istemiştim. Başvurmadığım makam mevki kalmamış ama nedense projeme destek veren olmadı. Cumhurbaşkanlığından, Başbakanlığa, Bakanlıklardan, milletvekillerine, belediyelerden valiliğimize kadar hatta Yeşilay Derneğine kadar herkesten yardım ve destek istedim. Alkolü, sigarayı ve kahve alışkanlığını bıraktırıp babaların çocuklarıyla birlikte spor yapmaları sporu sevdirmeleri için çok büyük çaba sarf ettim. Ama beni yine tek başıma bıraktılar” diye konuştu.
AİLELERE ÇAĞRI YAPTI
Destek bulamamasına karşın bu projeyi hayata geçirdiğini söyleyen Ömürlü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yılmadık, en büyük destek 16 yıl spor yaptığım kulübünden destek geldi. Dinamik Do Spor Kulübü antrenörümüz Erdinç Aygün hocam bu projeyi çok sevdi ve ‘neden olmasın herkes yapabilir sporun yaşı yok yeter ki insan istesin içinden gelsin gerisi gelir cesareti ve isteği varsa herkes başarabilir’ dedi. 7 ay önce 2 kişiyle başlattığımız proje bugün altı yedi aile, iki karı koca, bir de baba kız oğlu ile Dinamik Do’da Kickboks yapıyoruz. Çocuğunu seven ailesini seven alkol sigara uyuşturucu bağımlısı olmasını istemeyen babalar anneler, çocuklarıyla birlikte spor yapmalı onunla bu hayatı dolu dolu yaşamalı. İşte o zaman çocuklarımızın geleceği parlak olur, güvenli olur.”
Editör: TE Bilişim