21-22 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin genel kurulunda “Bağımsız Mühendisler Grubu’ da yönetime aday oldu.

Bağımsız Mühendisler Grubu adına konuşan Muazzez Günay, 9. Olağan Genel Kurulunda TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetimine;  Oda’nın vermgş olduğu misyonla talip olduklarını söyledi.

“Meslektaşlarımızın hiçbirini ayrıştırmadan ve dışlamadan bir arada tutacağımıza inanıyoruz” diyen Günay yönetime neden aday olduklarını şöyle açıkladı:

“Yönetime talibiz çünkü; Hiçbir kurum veya kuruluşu ayırt etmeden Eskişehir’imizin ve ülkemizin, tarımla ve mesleğimizle ilgili sorunlarına bilimsel bakış açısıyla çözümler önerecek ve karar vericilere yardımcı olacağız.

Yönetime talibiz çünkü; Her birimiz edindiğimiz bilgi, beceri ve tecrübeyi üyelerimiz ve ülkemiz tarımı için kullanmak istiyoruz.

Yönetime talibiz çünkü; Doğal kaynaklarımızın ve ekolojik dengenin  korunması, sürdürülebilir tarımsal üretimin yaygınlaştırılması için fikirlerimiz var.

Yönetime talibiz çünkü; Tarıma elverişli toprakların korunması ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir Eskişehir bırakabilmek adına her türlü mücadeleye hazırız.

Yönetime talibiz çünkü; Meslektaşlarımızı uğradıkları haksızlıklar karşısında yalnız bırakmayacağız.

Yönetime talibiz çünkü; Meslektaşlarımızın mesleki bilgi, beceri ve tecrübelerini arttıracak,  odamıza aidiyetlerini pekiştirecek, birbirleri ile kaynaşmalarını sağlayacak etkinlikler düzenleyeceğiz.

Yönetime talibiz çünkü; Bu meslek odasını kişisel menfaatlerimiz ve beklentilerimiz için değil, yaşadığımız bu güzel şehre, meslektaşlarımıza ve ülkemize hizmet etmek için kullanacağız.

Yönetime talibiz çünkü; Bizler sivil toplum kuruluşlarının “yönetimdeki kişiler tarafından temsil edildiği, ancak üyelerinin tamamının katkıları ile yönetilebileceği” inancına sahibiz.

Mesleğimizi, şehrimizi ve ülkemizi seviyoruz.                                                          

Yepyeni bir bakış açısı, eşit, adil, şeffaf ve dürüst bir yönetim için bizimle yola çıkın.”

Bağımsız Mühendisler Grubunun aday yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

“Muazzez Günay, Çetin Toraman, Zevaiddin Özcan, Duygu Doğandor, Şengül Büyükaksoy”

Editör: TE Bilişim