Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ile birlikte Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası inşaat sahasını ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrimize kazandıracağı Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası inşaatını inceledi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay’ın da yer aldığı ziyarette, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, EFKM ve ETO Hizmet Binası projesi hakkında bilgi verdi. Projeye BEBKA’dan alınan 10 milyon Lira hibe ile başladıklarını ve yakın zamanda Koç Holding’in de katkıda bulunduğunu dile getiren ETO Başkanı Güler, ilk günden bu yana Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne destek veren Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya teşekkür etti. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni 2018 yılında Eskişehir’in hizmetine sunmayı planladıklarını dile getiren ETO Başkanı Metin Güler, bu sayede şehir ekonomisine yüz milyonlarca lira gelir getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Bakan Tüfenkci: “Açılışını da birlikte yaparız inşallah”
Eskişehir Ticaret Odası’nın şehre yatırım çekecek bir projeyi hayata geçirmesi dolayısıyla memnuniyet duyduğunu ifade eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesinin açılışına da katılmayı temenni ettiğini söyledi. Eskişehir için projenin iyi bir yatırım olacağını ümit ettiğini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, proje dolayısıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve oda yönetimine teşekkür etti. 

 
Editör: TE Bilişim