Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İYİ Parti Eskişehir Örgütü’ne ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş, başkan Kurt’un başarılı ve önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

Parti binasında İYİ Parti yönetici ve üyeleri tarafından karşılanan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yapılan konuşmalardan sonra il başkanı Ektaş’a bir hediye verdi.

Hoş geldin konuşması yapan İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş, ziyaret eden her misafirin kendileri için değerli olduğunu vurgulayarak değerli belediye başkanlarının ağırlamanın da çok ayrı önemi ve değeri olduğunu söyledi.  

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un bundan önceki halkçı, demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile önemli başarılara imza attığını vurgulayan İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Aktaş, “Başarılarının takdirini de son yapılan seçimlerde gördü. Şehrimizin karşı karşıya olduğu sorunları zaman zaman gündeme getirdik.  Bunları dile getirmek tüm partilerin olduğu gibi İYİ Parti’nin de görev ve sorumluluğu. Siyasi partilerin birbirinden ayrı olması apayrı, yapılan hizmetlerin gerçek anlamıyla takdir etmek apayrı. Bu anlamda Sayın Başkanımıza hem göstermiş olduğu başarı için hem de partimize yapmış olduğu bu ziyaret için teşekkür ederiz” dedi.

 Partiler arasında yapılacak olan bu sık görüşmelerin toplumdaki gerginliği azaltacağını vurgulayan Ektaş, siyasetin sadece gerginlik ve eleştiri üzerine olmadığını dostluğun, kardeşliğin, kucaklaşmanın da siyasette var olduğunu ifade etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt iadeyi ziyarette bulunduğunu  beliirtip, demokrasi vurgusu yaparak “ Demokrasi uzlaşmadır.  Eleştiri ve özeleştiri demokrasinin temel mekanizmasıdır.  Biz her türlü eleştiriye açık bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetiyoruz. Bu nedenle bütün partilerin, bütün insanların görüşleri bizim için önemlidir.  Kentte yapılacak olan iyi şeylerde herkesin payı olsun istiyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim