AÜHM- Başbakan Yardımcısı Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, 7 Aralık Pazar günü İletişim Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

 

Akdoğan, Başbakan Danışmanı Dr. Şaban Kızıldağ ile birlikte İletişim Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek, fakülte ve bölümler hakkında Dekan Prof. Dr. Halil İbrahim Gürcan’dan bilgi aldı. Fakültenin, dört bölümde 130 öğretim elemanı ve 1400 öğrencisiyle Türkiye’de en iyi iletişim eğitimini vermekte olduğunu belirten Dekan Prof. Dr. Gürcan, “Fakültemiz, iletişimle ilgili alanlarda yaptığı araştırma ve uygulama çalışmaları ile de önder konumundadır. İletişim Bilimleri Fakültesi, altyapı ve uygulama olanakları ile iletişim alanında okumak isteyen öğrencilerin birinci tercihi olmaktadır” dedi.

 

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, kendisinin de bu fakülteden mezun olduğunu belirterek, “İletişim, bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz önemli bir konu. Birbirimizi anlamamızın, birbirimizin görüşlerine saygılı olmamızın, daha iyi bir ülke ve daha müreffeh yarınlar için iletişimin çok önemli görevleri bulunuyor” diye konuştu.

 

Akdoğan ve Kızıldağ’ın İletişim Bilimleri Fakültesi ziyaretlerine Vali Güngör Azim Tuna ve Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan da katıldı. Vali Tuna ziyaret sırasında, Eskişehir Kültür Başkenti kapsamında yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler verirken, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi’nin TRT Okul ve diğer yayın süreçleri hakkında bilgi aktardı.

 

Yasemin Canbolat 

Editör: TE Bilişim