Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin başlangıç noktası olan 19 Mayıs 1919 tarihinin yıldönümünü, Soma’da meydana gelen ve 301 işçimizin hayatını kaybetmesine neden olan maden kazasının gölgesinde geçiriyoruz.  301 işçimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal, böyle bir günü, toplumu ileriye taşıyacak, Cumhuriyet’i daha yeni ve modern bir gelecekle buluşturacak, köhnemiş fikirlerin üstesinden gelecek olan gençliğe armağan etmekle, ona olan güvenini de açıkça ortaya koymuştur. 

 

Biz de Tepebaşı Belediyesi olarak gençlere büyük önem veren Atamızın izinden gidiyoruz. Özellikle gençlik merkezlerimizde onlara sunduğumuz olanaklarla fikri hür vicdanı hür nesiller oluşturma yolunda adımlar atıyoruz. Bu güne kadar 40 bin gencimiz, merkezlerimizde kendileri için hazırlanan kurslarda, teknolojik imkanlarda, sportif, sanatsal ve kültürel alanlarda hizmet aldılar. Uluslararası alanda kendilerini ifade etme imkanına kavuştular.

 

Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilişim