Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığındaki ülkücülere iade-i ziyarette bulundu.
Ülkücüler, Ataç’ı kapıda karşılayarak misafir ettiler. Ziyarette; Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolları Başkanı Sadife Aşıcıel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Eyüp Yılmaz ve ülkücüler hazır bulundular. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "2009 yılından bu tarafa, başkan vekilliklerini MHP’li belediye meclis üyelerine bırakıyorum. MHP’den çok dostlarım vardır. 1999 yılından bu tarafa kapım hiç kapanmamıştır. 8 yıldır bir kere dahi, makam koltuğunda oturmadım. Yeşiltepe ve Sazova mahallelerine kat artırımını planlanıyoruz. Ama az kat her zaman tercih sebebidir. Hoşnudiye ve Cumhuriye mahallelerinde sokak düzenlemesi yapmayı düşünüyoruz. Eskişehir’in 7 mahallesine halı sahası yaptık. Şirintepe spor salonu inşaatı devam ediyor. Zincirlikuyu mahallesine yüzme havuzu projemiz var. Mahalle olan köylerde üst yapı çalışması tamamlanmak üzeredir. Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığına ve beni karşılayan ve misafir eden ülkücülere teşekkür ederim" dedi.
Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları söyledi:
"Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın ülkücüleri ziyareti, ülkücüler tarafından memnunlukla karşılandı. Ataç, ülkücülere iade-i ziyarette bulundu. Ataç’a gittiğimiz her ziyarette, ülkücülerin isteklerini geri çevirmemiştir ve isteklerimizi imkanları oranında karşılamıştır."
Editör: TE Bilişim