Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi’nin canlı yayın konuğu olacak. 2 Haziran Salı günü saat 17.00’de Çağdaş Yaşam Tv Youtube kanalında açılış konuşmasını ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’in yapacağı programın moderatörlüğünü ise ÇYDD Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen gerçekleştirecek.

‘Bir Sanatçının Gözünden Şehir Tasarımı’ konusu üzerine Zoom üzerinden gerçekleştirilecek yayın için büyük heyecan duyduklarını ifade eden ÇYDD Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, “Eskişehir’i Anadolu’nun ortasında çağdaş bir kent haline getiren Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen’i konuk almaktan büyük gurur duyuyoruz. Kendisi bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeden, her zaman arkamızda durmuş birisidir. Genel Başkanımız Ayşe Yüksel’in de katılacağı yayında sanatı ve sanatın bir şehre kattıklarını konuşacağız. Ben başta kıymetli Eskişehirliler olmak üzere tüm sanatseverleri bu yayını takip etmeye davet ediyorum” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Başkan Büyükerşen ise nazik davetleri dolayısıyla Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Sevgi Akmen’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim