Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Büyükşehir Meclis Toplantısı öncesi Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu  Belediye Başkanı Çorum’un derneklerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sanatın her dalından sanatçılarımızla bir araya gelerek, Eskişehir'imizin birliği, beraberliği, dirliği, kültürü, sanatı ve bilinen bilinmeyen yerel değerleri için çalışmalarımızı bütün gücümüzle devam ettiriyoruz. ESKÜDER'i ziyaret etmenizle gücümüze güç kattınız.  yeni dönemde birlikte projelerle işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’da yaptığı konuşmada“Bizler Belediye olarak yol, su, kanalizasyon, çevre temizliği gibi işlerin yanı sıra da kültür sanat çalışmalarına da ağırlık veriyoruz.  Eskişehir'imizin kültürüne, sanatına değer katan sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmaya hazırız ve her zaman desteğe hazır olduklarını belirterek,  ESKÜDER' olarak yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim