Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, toplumun menfaatine olan çalışmalarda birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. İyi dilekleri için Başkan Gündoğan’a teşekkür eden Vali Çelik, ilçedeki yapılacak olan projelere valilik olarak destek olacaklarını bildirdi. Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise, Vali Çelik’i tekrar Eskişehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Gündoğan ayrıca ilçede bulunan sıcak su kaynaklarını termal amaçlı kullanarak istihdam oluşturulacağını ve ilçeye yatırımcıları getirerek marka değerini yükseltmeyi planladığını belirti.
Eskişehir kırsalındaki AKP’li 10 ilçe Belediyesine 230 işçiyi çalıştırabilmeleri için ödenek ayıran İŞKUR'un bu konuda CHP’li iki belediyeyi yok sayarak, ayrımcılık yaptığını ifade eden Başkan Gündoğan "Başkanları CHP’li olan Han ve Mahmudiye ilçelerine TYP kapsamında işçi çalıştırabilmeleri için bir ödenek ayrılmadı. Mahmudiye ve Han ilçelerine bu konuda üvey evlat muamelesi yapıldı" dedi. Vali Çelik’ten bu konuda destek isteyen Başkan Gündoğan, Vali Çelik’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim