Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Eskişehir Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Akbuğa, kurumlar arası işbirliğine önem verdiğine ifade ederek, “Mahmudiye Belediyesi’nin her zaman yanındayız” dedi.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, “Mahmudiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Mahmudiye Belediye Başkanımız İshak Gündoğan ile her zaman diyalog içerisindeyiz. Çalışkanlığı ve Mahmudiye’ye kazandırdığı güzel hizmetlerden dolayı Başkan Gündoğan’a teşekkür ediyorum. İyi ki Mahmudiye’de İshak Başkan gibi bir kardeşimiz var. Mahmudiye bu konuda çok şanslı. Halkıyla bütünleşen ve halkın isteklerine cevap verebilen bir belediye oluşturmuş. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile özdeşleşmiş. Bu sayede Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden de güzel hizmetler alıyor. Ankara’daki diyalogları sayesinde de Mahmudiye’ye hizmet getirme çabası içerisinde. Ayrıca CHP’li diğer belediyelerle de birebir yapmış olduğu girişimler sayesinde araç ve proje konusunda destek alıyor. Mahmudiye’ye bugün yapmış olduğum ziyaretimde ilçenin çok değiştiğini gördüm. Mahmudiye layık olduğu duruma emin adımlarla geliyor. Çünkü diğer dönemde de Mahmudiye’yi ziyaret etmiştim. Ancak o zamandan bu zamana Mahmudiye çok gelişmiş. Tabi ki bu değişimdeki en önemli rol Sayın İshak Gündoğan’ın. Burada yaşayan insanlar bu hizmetleri görüyor. Biz şehir dışından geldiğimiz için ilçedeki farkı çok rahat görüyoruz. Başkan Gündoğan’ın girişimci ruhu ve tuttuğunu koparan bir yapısı var. Sayın İshak Gündoğan, Mahmudiye halkına çok güzel hizmetler sunuyor. Hizmetlerini yakından takip ediyorum. Sosyal demokrat anlayış Mahmudiye ilçesinde fark ediliyor. Başkan Gündoğan, halkın sevgisini kazanmış. Bu sebeple Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’a ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Akbuğa’ya teşekkür ediyorum.  Başkan Akbuğa’nın birlik ve beraberlik düşüncelerine katılıyorum. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsiyoruz ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönetiyoruz. Mahmudiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirebilmek için mücadele ediyoruz.  Nurettin Başkanım ile Mahmudiye’de yapılan ve devam eden projeler hakkında fikir alışverişi yaptık. Mahmudiye’de vatandaşların artık evlerinde doğalgaz kullanmaya başladığını ve kanalizasyon çalışmalarına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından hızla ilerlediğini anlattım. Ayrıca ilçenin tarımsal faaliyetlerin önemli bir yeri olduğunu ve ilçede ekilen hububat ürün desenleri hakkında Başkan Akbuğa’ya bilgiler verdim. Güzel ve verimli bir sohbet oldu. Yapmış olduğu ziyaret için Nurettin Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gündoğan ziyaret sonunda günün anısına Akbuğa’ya Atatürk’ün portresinin olduğu plaketi hediye etti.

Editör: TE Bilişim