Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kalın incelemeler esnasında bir araya geldiği vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

51 Mahallesi bulunan ilçede çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hasan Kalın, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz başta olmak üzere pek çok birimimiz, yaklaşan kış ayları öncesinde çalışmalarına yoğunluk vermiş bulunuyor. Önceden planladığımız çalışma takvimimize göre ilçemiz genelinde Kırka, Karaören, Kümbet, Cevizli gibi mahallelerimizde taş döşeme, tretuvar ve yapımı süren restorasyon, çocuk parkları ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Bunun için de büyük gayret gösteriyoruz" dedi.

Öte yandan gerçekleşen çalışmaların yanı sıra, Başkan Kalın'ın mahalleleri sık sık ziyaret ederek yaşanan sorunlarla da yakından ilgilendiğini belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim