Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) Baba Eğitim Programı (BADEP) eğitmenleri ile biraya geldi.

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete AÇEV Aile Eğitimleri sorumlusu Hasan Deniz ve BADEP eğitmenleri katıldı. AÇEV Aile Eğitimleri sorumlusu Hasan Deniz, ziyaret sırasında Başkan Kurt’a “İlk İş Babalık” yazılı bir tişört hediye etti. Türkiye’de ilk kez Odunpazarı Belediyesi’nin BADEP’in belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimi olarak verildiğini vurgulayan AÇEV Aile Eğitimleri sorumlusu Hasan Deniz, BADEP kapsamında Odunpazarı Belediyesi ile çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Çocuklar ve onların mutlu bir yaşam sürmeleri için bu eğitimlerin önemli olduğunu belirten Deniz, çocuklara verdiği önemden dolayı Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Eğitimler devam edecek

AÇEV eğitmenlerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin yönetimine geldiklerin günden beri çalışmalarında ‘Kadını ve çocukları ile mutlu bir Odunpazarı’ ilkesini temel aldıklarını kaydetti. Çocukların Türkiye’nin geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, bunun için de Odunpazarı Belediyesi’nin üstüne düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğini belirtti. AÇEV ile Baba Eğitim Programı için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kurt, bu eğitimlerin önce Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına verileceğini ardından da dezavantajlı bölgelerde bu eğitimlerin verileceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim