ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Bölge Temsilcisi Bayram Kavak ve sendika üyeleriyle bir araya geldi. 
Sendikal çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, DİSK Bölge Temsilcisi Bayram Kavak, Başkan Kurt’a belediye çalışanlarıyla ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Sendikaların demokrasilerin olmazsa olmazlarından biri olduğunu ifade eden Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışanlarımızla ilgili düzenlemeler yapıyoruz. Belediye çalışanlarının tamamının sendikalı olmalarını istiyor ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, çalışanların haklarının korunmasında sendikaların önemine de vurgu yapan Başkan Kurt, “Sizler verdiğiniz mücadelelerle çok sesliliğe katkı sağlıyorsunuz. Emeğin en kutsal değer olduğunun bilinciyle çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak sendikal çalışmaların her zaman destekçisi olacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim