Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, idari personel ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ardından Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.
Başkan Kurt ilk olarak, Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Kurt burada yaptığı konuşmasında, "Odunpazarı Belediyesi’ne seçildikten sonra işçi arkadaşlarımızla iyi ilişkiler kuruyoruz. Biz işçi hakları için mücadele eden, işçilerin hak elde etmesi için, yönetimde söz sahibi olması için, mücadele eden bir anlayıştan geliyoruz. Fakat Türkiye’de durum bu şekilde değil. Türkiye bu şekilde olmayınca sıkıntılarda bitmiyor. Türkiye’de halen daha çalışanların yüzde 80’i sendikasız ve hiçbir sendikada bu durumdan rahatsız olmuyor. Doğru işler yapıyoruz, doğru bir yönetim yapıyoruz. Odunpazarı’nı güzelleştireceğiz. En iyi kaldırımcı, taşçı, asfaltçı, sıvacı Odunpazarı Belediyesi’nin olmalı herkes yaptığı işi iyi yapmalı. Odunpazarı Belediye Başkanı olarak Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personelden memnunum, sizlere teşekkür ediyorum. İyi işler ve iyi üretimler yapıyorsunuz. Sizlere güveniyorum" dedi.
"En çok çalışanlar sizsiniz"
Başkan Kurt daha sonra Temizlik İşleri Şantiyesi’nde Temizlik İşleri Personeli ile bir araya geldi. Başkan Kurt, Temizlik İşçileri ile bayramlaştıktan sonra yaptığı konuşmasında, "Bu bölgede en çok çalışanlar sizsiniz. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin temizlik işlerinden memnunum. Ellerinize sağlık, güzel çalışıyorsunuz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim