Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde yaptığı alan çalışmaları devam ediyor. Son olarak Vişnelik Mahallesi’de gerçekleştirilen alan çalışmasında, vatandaşlarla bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Vişnelik sakinlerinin sorunlarını ve şikâyetlerini dinledi.
 
“Odunpazarı Belediyesi Mahallenizde Çalışıyor” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kırsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nden oluşan ekip Vişnelik Mahallesi’nde alan çalışması yaparak mahalledeki eksikleri tamamladı.
 
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
 
Çalışmaların yapıldığı Vişnelik Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin geliştirdiği yeni sistem hakkında bilgi verdi. Bu sistemle birlikte ekiplerin daha koordineli çalıştığını belirten Başkan Kurt, yapılan bu çalışmalar ile mahallelerdeki eksikleri tamamladıklarını kaydetti. Hedeflerinin daha mutlu bir Odunpazarı olduğunu söyleyen Başkan Kurt, bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerine dikkat çekti. Başkan Kurt, vatandaş ve esnafla sohbet ederek istek ve şikâyetleri dinledi.
 
Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Vişnelik Mahallesi’nde bulunan parklarda bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirdi. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de bölgede genel ilaçlama çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede üst yapı ve tamirat çalışması gerçekleştirirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölge genelinde genel temizlik çalışması gerçekleştirerek, mahalleyi modern araçlar ve deneyimli personeli ile tertemiz bir hale getirdi.
 
 
Editör: TE Bilişim