Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından başlatılan yeni uygulama kapsamında, mahallelerde yapılacak olan üst yapı çalışmalarında kullanılacak malzeme, artık mahalle meclisleri tarafından belirlenecek. 
İLK UYGULAMA GÜLTEPE'DE BAŞLADI
Eskişehir'de büyük yankı uyandıracağı belirtilen proje ilk olarak Gültepe Mahallesi Akyurt sokakta uygulanmaya başlandı. Akyurt Sokak'ta 5 tip farklı tretuvar uygulaması gerçekleştiren ekipler, çalışma sonunda Gültepe Mahalle Meclisi'nin Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte belirleyeceği tretuvar uygulamasını Gültepe Mahallesinin tüm sokak ve caddelerinde uygulayacak.
İNSAN ODAKLI HİZMET
Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Odunpazarı Belediyesi'nin yeni yönetim anlayışının insan odaklı olduğunu altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt; "Odunpazarı Belediyesi olarak yeni dönemde hayata geçireceğimiz tüm projeleri halkımızın görüşlerini alarak hayata geçireceğiz. Bu projeleri yaparken, mahalle meclislerinin, sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının görüşlerini alacağız, bu bizim için büyük önem taşıyor” dedi.
Editör: TE Bilişim