Ulaştırma Memur Sen Başkanı Mustafa Kemal Diler, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri el birliği ile sendika binasının tadilatını yaptı.

Bundan önce 12 metrekarelik küçük bir odada sendikacılık çalışmalarını yapan Ulaştırma Memur Sen, kendilerine tahsis edilen 100 metrekarelik binayı baştan aşağı yeniledi. Harabe durumdaki binanın elektrik işleri, boya, tadilat gibi tüm inşaat işlerini el ele vererek yaptıklarını söyleyen Diler, “Bu bina bize tahsis edildiğinde harabe durumdaydı. Tabanından tavanına, camında kapısına kadar her yerini yeniledik. Üyelerimiz ve yönetim kurulumuz inşaat esnasında birebir çalıştılar. Kimi boyasını yaptı, kimi tavanını yaptı. Bir başka üyemiz elektrik işlerini yaptı. binamızın tüm inşaat işçiliğini kendimiz yaptık” dedi.

“Bu binanın her bir zerresinde sendika üyelerimizin emeği var” diyen Diler, “Her biri bedenen çalıştılar. Bu sebeple yeni binamızın bizim için yeri çok ayrı ve kıymetli oldu. Burası ile ilgili en büyük isteğim hem binada hem de bahçesinde, arkadaşlarımızın oturup sohbet edebileceği bir alan olması” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim