Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren Boyplast Boya Plastik Malzeme fabrikasını ziyaret etti.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Boyplast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan başkanlar fabrika çalışanları ile buluştu. Başkanlar, sohbet ortamında geçen ziyarette işçiler ile fikir alışverişinde bulunarak işçilerin isteklerini de dinlediler.

Boyplast Boya Plastik Malzeme Fabrikası’nda gerçekleşen buluşmada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Emekçilerin başımızın üstünde yeri var. Sizlerin emekleri ülkemizin kalkınması için sarf edilmiş emeklerdir. Bizlere işyerinin kapılarını açan ve sizlerle olmamıza vesile olan Boyplast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükerşen’den sonra söz alan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Güzel günlere, alın teriyle çalışan, üreten, ülkesini seven yurttaşlarımızla birlikte ulaşacağız. Tüm işçi arkadaşlarımızın emeği kutsaldır. Sizler ile çağdaş ve Cumhuriyet kenti olan Eskişehir’de yaşamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise “Eskişehir, Türkiye’de şehircilik anlamında öne çıkan bir il. Eskişehir halkının istediği belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız bu yönde olmaya devam edecektir. Yerel yönetimlerde kim becerikli, kim çok iş yapıyor ve daha çok demokrat davranabiliyor. Sizden bunu değerlendirmenizi rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Boyplast Boya Plastik Malzeme Fabrikası’nda gerçekleştirilen programın ardından başkanlar,  fabrikada düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan takıma kupasını vererek işçiler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilişim