AKP'den seçilen Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, Sarıca kaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın Eğitim Ber Sen şube başkanı Muammer Karaman'ı ziyaret etti. AK Partili İlçe Belediye Başkanları Kasım ayında yapılan kongrede seçilen Eğitim Bir Sen 1 No.lu Şube Başkanı Muammer Karaman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileterek kongre sonucunda Muammer Karaman’ın başkan olmasından duydukları memnuniyetini dile getirdiler.

 Şube kongresinde Muammer Karaman başkanlığında seçilen  yönetimi tebrik ziyaretine gelen belediye başkanları,  destek gördükleri STK’ların en önünde olanlardan birinin de  Eğitim Bir Sen’in olduğunu ifade etti. Belediye Başkanları, Eğitim Bir Sen’in başında da Eskişehir’de sağduyulu sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği  birçok eylem ve etkinliğin organizasyonunu yaptığını sivil toplum kuruluşlarına ve sendikaya verdiği katkılarda olan Karaman'ı görmekten memnun olduklarını kaydettiler. 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu şube başkanı Muammer Karaman’da ülkemizde  demokrasinin ve sivilleşmenin tamamlanması ve millet iradesinin üstünde hiçbir gücün kalmaması için  mücadele edilmesi gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi.  Bu konuda üstlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekte kararlı olduklarını ifade eden Karaman, " İlçelerimizde eğitim ortamlarının iyileştirilmesinde belediyelerimizin katkıları için teşekkür ediyoruz ve bu katkıların devamını diliyoruz" dedi. Ziyaret sonunda başkanlar  Karaman’la  hatıra fotoğraf ı çektirip çeşitli armağanlar verdi. 

Editör: TE Bilişim