Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Tarık Yılmaz’ı ziyaret etti.

Kosgeb’in Eskişehir’e kazandırdığı projelerden ve Yılmaz’ın yaptığı işlerden dolayı çok memnun olduklarını belirten Başkan Bilen, “KOSGEB’in Kadın istihdamı noktasında pozitif ayrımcılığın yanı sıra girişimci kadınlarımıza özel teşviklerin de artması kanaati içerisindeyiz. Genç nüfusa sahip olmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var, sonuçta bu gençlerimiz iş ve aş beklemektedir. Bu nedenle bu gençlerimizin istihdamını sağlayabilmek adına girişimci gençlerimizi desteklemeli, onları iş dünyasının içine sokabilecek projelere imza atmalıyız. KOSGEB’in yürüttüğü genç girişimci desteklerinin bulunması gibi dokunuşlar çok yerinde kararlar. Bu çalışmaları  takdirler karşılıyoruz ve artarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Tarık Yılmaz ziyaretlerinden dolayı Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen  ve ekibine  teşekkürlerini ileterek işbirliği ve uyum içerisinde çalışarak daha çok işletmenin KOSGEB imkanlarından faydalanması için yapılacak ve toplantılar da lokantacı esnafına bilgilendirmeler yapabileceklerini söyledi. Yılmaz, KOSGEB’in uzaktan eğitim sistemi ile  Girişimcilik eğitimi programını başlattığını bu sayede Geleneksel Girişimci Desteği ve İleri Girişimci Desteği verdiğini belirterek Lokantacılar Odası ile  ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim