Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, diğer adayların koltuk kavgası içerisine girdiklerini, kendilerinin ise üyeleri büyütmek ve zenginleştirmek hedefiyle çalıştıklarını dile getirdi.

“Diğerleri gibi hayali projeler değil, gerçekçi ve uygulanabilir projelerle üyelerimizin karşısındayız” diyen ETO Başkan adayı Sezer, seçim süreci boyunca ETO için aday olan ekiplerin çeşitli projelerle kamuoyu karşısına çıktıklarını hatırlattı. Son dönemde yaşanan gelişmelerle tüm bu projelerin sadece makama yönelik olduğu tescil edildiğini öne süren ve adayların projeleri bırakıp sadece algı yönetimi üzerinden seçime gittiklerini anlatan Sezer, “Daha oda üyelerinin beklentilerinden haberi olmayanlar, Ticaret Odası’na bir şey katamazlar. Daha ne için nereye aday olduklarının bile farkında olmayanların üyelerimize ve şehir ekonomisine kazandıracağı hiçbir şey yoktur. Üyelerimiz de bu gerçeği görmüş durumdadır” diye konuştu.

SİYASET VE POPÜLİZM YAPIYORLAR

Geleceği yakalayan, sorunlara çare olacak, büyüme ve kalkınmayı getirecek projelerin kendilerinde olduğunu hatırlatan Sezer, “Eskişehir ekonomisi çok geride kaldı. Genç ve dinamik bir ekip artık görev başına geçmeli. Sadece popülist söylemler ve siyasi tarzda konuşmalarla hiçbir sorunun çözülemeyeceği aşikardır. Bu nedenle üyelerimizin asıl temsilcileri bizleriz. Onların içinden çıkan aday olarak sorunları biliyor ve çözmek için geliyoruz. ‘Hep Beraber’ kalkınmayı çok yakında başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim