Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, bulunduğumuz coğrafyada acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıldığını, yeni umut ve hayallerle yeni bir yıla daha girmenin heyecanını yaşandığını söyledi.

Prof. Dr. Büyükerşen’in yeni yıl mesajı şöyle:

“Geçtiğimiz yıllar içerisinde siz değerli hemşerilerimiz için gerçekleştirdiğimiz her projeyi ve yaptığımız hizmetleri sadece o günlerinizi düşünerek değil, gelecek yıllarda, gelecek nesillerin rahat etmesi ve hak etmiş olduğunuz yüksek standartlarda yaşamanızı sağlamak için yaptık. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi 2018 yılı içerisinde de bize vermiş olduğunuz sorumluluk ve destekle, aynı azim ve kararlılık ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabii bizlerin tek başına bunları yapması yeterli değil. Siz Eskişehirliler de yaptığımız projeleri sahiplenerek bizleri her zaman gururlandırdınız ve daha iyilerini yapmamız için cesaretlendirdiniz. Bu yüzdendir ki her geçen yıl yenilenen yüzüyle bu şehir ve bu gurur hepimizin diyebiliyoruz.

2018 yılının başta siz değerli hemşerilerim ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. “

Editör: TE Bilişim