AK Parti Odunpzarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un “Nabi Avcı Eskişehirspor için abi rolünü üstlenmezse, ben harekete geçeceğim” açıklamalarına karşılık verdi. Açıklamaları anlamsız cümleler olarak yorumlayan Doğan, Kurt’un Eskişehirspor’a zarar vermeye devam ettiğini kaydetti. Doğan, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt görülüyor ki her zaman yaptığı gibi Eskişehirspor'umuza iyilikte bulunuyormuş gibi yapıp zarar vermeye devam ediyor.

Sayın Kurt'un son hamlesi yıllardır Eskişehirspor'un her dara düştüğünde yardıma koşan Bakanımız Sayın Prof.Dr.Nabi Avcı ile ilgili anlamsız cümleleri olmuştur.

Nabi Hocamız Eskişehirspor ile ilgili görüşlerini defalarca açıklamıştır.

Eskişehirspor'umuza siyaseti karıştırmadan destek olmaya geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edecektir. Sayın Kurt'un son açıklamasındaki tek problem bu da değildir. Hayata geçirmeye çalıştığı her projeyi eline yüzüne bulaştıran, Hamamyolu'nu Eskişehir'deki herkesin tepki gösterdiği hale getiren, şehrin ana yollarından birini kapatıp bir türlü açamayan, yıllarca çöp toplatamayan, başarısızlıkları saymakla bitmeyen göreve geldiği günden bugüne Odunpazarlı hemşerilerimizin gerçek ve önemli hiç bir sorununu çözmeyen Sayın Kazım Kurt Eskişehirspor ile ilgili birşeyler yapmak istiyorsa son olarak stadın çimlerini berbat ettiğini unutmadan gerçek anlamda derhal icraata geçmelidir. Ancak unutmasın ki, bu şehirde bir ağabeye ihtiyaç duyulursa sıra kesinlikle kendisine en son gelir...Son olarak belirtmeliyim ki, biz geçmişte olduğu gibi gelecekte de Eskişehirspor'a destek olmaya devam edeceğiz.

Bir şey yapacaksa Sayın Kurt'tan tek isteğimiz stadın çimleri konusunda olduğu gibi bozduğu işleri bizim düzeltmemizi gerektirmeyecek şekilde yapmasıdır.

Eğer Sayın Kurt gerçekten samimi ise Eskişehirspor'a nasıl destek olacağını bilmiyor, yöntem bulamıyorsa biz ona bunu da anlatırız.”dedi.

Editör: TE Bilişim