Atatürkçü Düşünce Derneği  Başkanı Dr. Azmi Kerman 30 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Teröre Karşı Birlikte Yürüyoruz etkinliğine tüm Eskişehirlileri davet etti.

Seçim sonrası birilerinin düğmeye basması ile Türkiye’nin biranda yangın yerine dönüştüğünü belirten ADD Şube Başkanı Kerman, “Türkiye teröre karşı mücadelede yeni bir döneme girmiştir. ‘Açılım’ diye yapılan çalışmalar hiçbir işe yaramamış terör örgütü ile yapılan gizli görüşmeler ise hiçbir sonuç vermemiştir. Bugüne kadar iktidar eliyle sürdürülen politikalar iflas etmiştir” dedi.

Seçim sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin terör olaylarına karşı ortak bir çözüm üretemediğini vurgulayan Kerman, ülke olarak teröre ve arkasındaki güçlere karşı ortak bir savaş verilmesinin zorunluluğuna dikkat çekti.

Ülkede barışı bozmaya yönelik saldırılara karşı birlikte karşı koyulması gerekliliğini ifade eden ADD Şube Başkanı Azmi Kerman, “Bu amaçla düzenlediğimiz ‘Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü’ 30 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da Adalar Atatürk Caddesi girişinde başlayarak şehitlik ziyareti ile son bulacaktır. 93 yıl önce olduğu gibi bugünde vatanın bölünmesine asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu. 

 

Editör: TE Bilişim