Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı  Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Ramazan Ayı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Ramazan ayı, kardeşlik, iyilik ve dayanışma ayıdır. Millet olarak birlik ve beraberlik duygularımızın yoğunluk kazandığı bu mübarek aya ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dinimizce on bir ayın sultanı kabul edilen Ramazan Ayı, ötekileştirmeden kucaklaşmanın yaşanması ve tüm insanların birbirini anlaması için çok iyi bir fırsattır. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle birlik ve beraberliğin hiç olmadığı kadar önem kazandığı bu günlerde, yardımlaşma ve dayanışmayı kendimize görev edinmeli ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızı da mutlaka hatırlamalıyız.

Bir yılı aşkın süredir hep birlikte çok bunaldık, çok zor günler yaşadık. Ancak umutsuzluğa asla kapılmayalım ve unutmayalım ki bu zor günleri atlattığımızda elleri öpülesi büyüklerimizle, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımızla, hasret duyduğumuz yakınlarımızla yeniden sarılacak, aynı sofralarda buluşacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm yurttaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum."

Editör: TE Bilişim