Haber: Mustafa Yıldırım

Büyükşehir Belediyesi  Ak Parti'nin icraatlarını mı sahiplenmeye çalışıyor. Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan Odunpazarı İlçe kongresinde belediyelerin Ak Parti icratlarını sahiplendiğini iddia etmiş ve uyarılarda bulunmuştu. Çalışkan, "AK Parti iktidar olduğu dönemden bu yana şehrimize 24 milyar TL’lik yatırım yaptı. En son Millet Bahçesi’ni hizmete açacağız.  Stadyumda yaptıkları gibi bizim Millet Bahçesi önüne tabela getiriyorlarmış. İnşallah o tabelaları orada görürüz. Buradan uyarıyorum. Hizmeti siz kendiniz üretin. AK Parti’nin hizmetlerinin önüne tabela dikip algı oluşturmayın. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın, milletvekillerimizin emeği var. Biz kimsenin emeğini size çiğnetmeyiz" demişti. 

Bu açıklamalar sonrasında ise Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi seviyesinde cevap vermeyi yeğlemiş, İbrahim Arslan, "AKP’li ilçe belediyelerin geçmiş yıllarda başvurduğu bu tür tabela korsanlığına ne Büyükşehir Belediyemiz ne de ilçe belediyelerimiz asla başvurmaz. Sayın Başkanın panik yapmasına gerek yok. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın pandemi ve ekonomik sıkıntılar gibi büyük sorunlarla uğraştığının farkındayız. Bu nedenle de bu tür gereksiz siyasi polemikler içinde olmayacağız”şeklinde açıklamlarda bulunmuştu.

Bugün whatsap ihbar hattımıza gelen bir fotoğraf Çalışkan'ın açıklamalarını doğrular nitelikte. 

AK Parti tarafından yapılan ve bitmek üzer olan İl kütüphanesi önüne "Büyükşehir Belediyesi çalışıyor " tabelaları yerleştirildi. 

Bakalım belediye buna ne açıklama yapacak bekleyip göreceğiz. 

Editör: TE Bilişim