Yaz boyunca kırsalda ve merkezde çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler son olarak Mihalıççık İlçesine bağlı Çalkaya-Yeşilyurt Mahalleleri bağlantı yolunda mekanik serimi çalışmalarına hız verdi.

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile kırsalda vatandaşların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca yoğun bir tempo ile sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Mihalıççık İlçesine bağlı Çalkaya Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi’ni birbirine bağlayan 15 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmaları için mekanik serimi gerçekleştiriyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Çalkaya Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Çelikateş Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederek “İl Özel İdare tarafından hiç bir çalışma görmediğimiz yollarımızda özellikle kış aylarında çektiğimiz çile Büyükşehir Belediyemizin bu hizmeti ile artık yaşanmayacak. Burada emek veren personelimiz başta olmak üzere Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalkaya Mahalle Muhtarı Sabahattin Kaya ise çetin geçen kış aylarında yolda kalan araçları traktörlerle kurtarmaya çalıştıklarını ve büyük zorluklar yaşadıklarını ifade etti. Kaya, mekanik seriminin ardından en kısa sürede sathi kaplama işleminin de başlayacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim