Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde taşeron işçilerin kadroya geçmesine yönelik olarak yapılan yazılı sınav sonuçları açıklandı. Buna göre, 729 işçi yazılı sınavı geçerek sözlü sınava girmeye hak kazandı.

Yazılı sınav sonuçları ile ilgili, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinden yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi: “Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı kanun hükmünde kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esaslar doğrultusunda yazılı sınavda başarılı olan personellerin sözlü sınav tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.”

İlgili listeye, aşağıda linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.eskisehir.bel.tr/dosyalar/icerik/3665-2-2018-03-13-538166c7.pdf

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN VE NEREDE OLACAK?

729 işçinin sözlü sınavı 15, 16, 19 Mart tarihlerinde saat 09.00-12.00 arasında Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da yapılacak. Sınavda başarılı olan ve güvenlik soruşturması ile arşiv araştırma sonuçları olumlu gelen personellerin 696 sayılı kanun hükmünde kararname ve ilgili tebliğ doğrultusunda işlemleri yapılacak.

Editör: TE Bilişim