CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 24 Haziran seçimlerinde partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim çalışması giderlerini karşılanması için başlatılan bağış kampanyasına destekte bulundu.

Bağış sonrası yurttaşlara kampanyaya destek olma çağrısında da bulunan Çakırözer, “80 milyonun Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce desteklerimizi bekliyor. 24 Haziran’a çok az zaman kaldı. Hemşehrilerimiz adayımız Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına destek vermeyi unutmasınlar” dedi.

BAĞIŞ YAPTILAR

CHP’li Çakırözer Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, parti üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce için başlatılan kampanyaya bağışta bulundular.Bağış kampanyasına destek veren yurttaşlara teşekkür eden Çakırözer, tüm Eskişehir’e kampanyaya destek olma çağrısında bulundu.

HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI ADAYI DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

Çakırözer, “Hepimizin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 24 Haziran seçimleri öncesinde 81 ilde sayısız ilçede hemşehrilerimizle bir araya geliyor. Hak, hukuk, adalet, özgürlükler ve demokrasi mücadelemizi anlatıyor. Türkiye’yi içinde bulunduğu bu zor koşullardan nasıl kurtaracağımızı anlatıyor. Eğitim diyor, kuantum diyor, fabrikalar vaat ediyor. Hep birlikte üreteceğiz, hakça bölüşeceğiz diyor. Buradan hem Eskişehirimize hem de Tüm Türkiye’ye Hepimizin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için başlattığımız bağış kampanyasına destek olma çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim