CHP Çanakkale il kadın kolları Başkanı Güzin Akar ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti. 
CHP Eskişehir il Kadın Kolları Başkanı Serpil Öztürk’ünde yer aldığı ziyarette Başkan Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyen kadın kolları üyeleri, Eskişehir’in yerel seçimlerde elde ettiği başarıdan duydukları gururu dile getirdiler.
Odunpazarı Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen toplantıda CHP Çanakkale il kadın kolları üyelerine Eskişehir ve Odunpazarı hakkında bilgi veren Başkan Kurt; Odunpazarı’nın yirmi yıl sonra CHP’li bir yönetimle tanıştığına dikkat çekerek, kaybedilen yirmi yılı kurtarmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekti. 
Çanakkale il kadın kolları üyelerini Eskişehir’de ve Odunpazarı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, konuklarına anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.
Ziyaret sonunda CHP Çanakkale il kadın kolları Başkanı Güzin Akar, Başkan Kurt’a Çanakkale’ye özgü seramikten yapılmış anı objesi hediye etti. 
Editör: TE Bilişim