Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları kapsamında, Çanakkale’ye düzenlenen gezilerde, Eskişehirlilere eşlik eden rehberler, Başkan Ataç’ı ziyaret etti.

Tepebaşı Belediyesi’nin Çanakkale’ye düzenlediği kültür turlarında rehberlik ederek, orada Eskişehirlileri bilgilendiren rehberler, Tepebaşı Belediyesi’nin konuğu olarak Eskişehir’e geldiler. Eskişehir’i gezerek keyifli anlar yaşadıklarını belirten konuklar, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmediler. Konuklar, Başkan Ataç’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Çanakkale Anıtı’nın minyatürü başta olmak üzere, çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Sizler, orada çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Çanakkale Savaşı’nı ve o bölgeyi en açık ve objektif bir şekilde anlatarak, ziyaret edenleri bilgilendiriyorsunuz. Kültür turlarımızda, Çanakkale’ye gelen Eskişehirlilere gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben hep söylerim, her Türkün Çanakkale’yi muhakkak görmesi gerek. Burada bizleri ziyaret ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklide konuştu.

 

Ziyaretin ardından Başkan Ataç, konuklara Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nı gezdirerek, bina içinde bulunan orada Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Sanat Çalıştayı eserlerini göstererek bilgiler verdi.

Editör: TE Bilişim