Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara’dan ÇEL-DER’e nezaket ziyareti

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL - ESKİŞEHİR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara; Çeltik ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği (ÇEL – DER)’ne nezaket ziyaretinde bulundular.

ÇEL – DER Başkanı Mehmet Taş ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara’nın derneğimize yapmış olduğu nezaket ziyaretinden memnun olduk. Ziyaret esnasında Dernek olarak şimdiye kadar yaptığımız çalışmalardan bahsettik. Mahalle temsilcilerimiz istek ve sorunları dile getirdiler. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara, istek ve sorunlarla yakından ilgileneceğini belirtiler. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi; Sivrihisar- Çeltik arası yolun yapımını yaptıkları için Genel Sekreterimiz Av. Ayşe Ünlüce aracılığı ile, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen hocamıza, Genel Sekreter Av. Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara’ya teşekkürlerimizi ilettik’’ dedi.

ÇEL- DER Başkanı Mehmet Taş, ‘’Buzlucalılar Dernek Başkanı Hacı Tevfik Yıldız, Odabaşı mahalle temsilcisi Mithat Özçelik, Yunak mahallesi temsilcisi Muhammed Ateş, Haymanalılar temsilcisi Vedat Coşkun ziyarete ev sahipliği yaptılar’’ dedi.

Ziyaret sonunda; ÇEL – DER Başkanı Mehmet Taş, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Kara’ya Türk Bayrağı takdim etti.

Editör: TE Bilişim