Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in hizmete sunduğu halk süt büfesini ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen Eskişehirimizde hizmete sunduğu halk süt projesiyle hem kırsal kalkınmaya destek oluyor hem de halkın sağlıklı, ekonomik ve doğal süt ihtiyacını karşılıyor.  Hem üretici hem tüketici halk sütten memnun. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve ekibine yürekten teşekkürler” dedi.

HALK SÜT ALDI, VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

CHP’li Çakırözer Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı desteklemek ve Eskişehirlilerin sağlıklı, ekonomik süt ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği halk süt büfelerini ziyaret ederek, büfelerden süt alan yurttaşlarla sohbet etti.

HEM ÜRETİCİ HEM TÜKETİCİ MEMNUN

Büfeden süt alan yurttaşlarla birlikte Büyükerşen’e teşekkür eden Çakırözer, “Halk Süt Projesiyle Eskişehirli üreticilerimizden alınan sütler, sağlıklı ve doğal bir şekilde halkımıza sunuluyor. Bu proje ile hem kırsaldaki Eskişehirli üreticilerimiz kazanıyor hem de hemşehrilerimiz sağlıklı, doğal süt tüketme imkânına sahip oluyor. Başarılı projeleriyle Eskişehirlilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve kıymetli ekibine yürekten teşekkürler” dedi.

BAŞKANLARIMIZ BAŞARILI PROJELERLE HALKIMIZA HİZMET SUNUYOR

Eskişehir’de belediye başkanlarının başarılı projeleriyle halka hizmet sunduğunu belirten Çakırözer, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı’nda Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı’nda Av. Kazım Kurt, Han’da Erdal Şanlı, Mahmudiye’de İshak Gündoğan başarılı projeleriyle halkımıza hizmet sunuyorlar. Eskişehir’de Hocamız 20 yıldır belediyeciliğin en iyi örneklerini veriyorlar. Türkiye’nin en gelişmiş ilçeleri arasında Tepebaşımız, Odunpazarımız ilk 20 içerisinde. Talebimiz Eskişehir gibi bir Türkiye” dedi.

Editör: TE Bilişim