Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ile bir araya geldi.
Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete CHP Eskişehir İl Başkanı Ersen Yeniceli, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç ve partililer de katıldı. Eskişehir’e ortak basın toplantısı ve bir takım ziyaretler için geldiklerini belirten milletvekilleri, bu kapsamda Başkan Kurt’u ziyaret ettiklerini ifade ettiler.
Başkan Kurt, CHP milletvekillerine Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal demokrat bir anlayışla yönetilmeye başladığını ve bu değişimin tüm Türkiye’de hayata geçmesi gerektiğini ifade etti. Yaşanacak bir Türkiye yolunda Yaşanacak bir Odunpazarı inşa ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kurt, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Başkan Kurt ,CHP milletvekillerine "Direniş, Diriliş, Kurtuluş Metristepe’den Kocatepe’ye yürüyüş" adı altında gerçekleştirdikleri Büyük Halk Yürüyüşü programı hakkında bilgi verdi. Ulusal Kurtuluş Savaşının Eskişehir ve bölgesinde yaşanan yerleri gezdiklerini ifade eden Başkan Kurt, bu kapsamda hem şehitlikleri ziyaret ettiklerini hem de o zamanlarda yaşanan duyguları hissettiklerini ifade etti.
Editör: TE Bilişim