Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Çeliker, Dernek Genel Sekreteri Abdil Ateş ve dernek yönetim Kurulu üyesi Şahin Sarıçoban, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen’i makamında ziyaret etti.

                Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Doyuk’unda bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Çeliker, Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle Özen’i kutladı. Çifteler’in genel sorunları ve yapılması düşünülen projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Çözüm yolları üzerinde fikir birliğine varıldı.

Dernek Başkanı Çeliker“30 Mart 2014 seçimleri sonrası milli iradenin bir tecellisi olarak göreve seçilen Özen’in, Çifteler’in tamamının başkanı olacağına olan inancımız tamdır. İlçemizin tüm kurumları, ileri gelenleri, sivil toplum örgütleri ile Çifteler bayrağı altında çözülemeyecek sorun, aşılamayacak engel yoktur. Yeter ki birliğimizi ve dayanışmamızı  koruyalım”dedi.

Belediye Başkanı Özen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şunları söyledi.             “Çifteler belediye başkanı adayı olarak girdiğim bu yarışta beni ve ekibimi bu göreve getiren Çiftelerlilere teşekkürlerimi sunarım. Biz sadece Çifteler’e değil Büyükşehir yasası nedeniyle Büyükşehir Belediye meclisindeki komisyonlarda da hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çok yoğun bir çalışma temposu yaşıyoruz. Bu anlamda Çiftelerlileri Derneğini ve hemşehrilerimi yanımda görmek bizi mutlu ediyor. Eskişehir’de Çiftelerliler Derneği’nin Çifteler için yaptıklarını göz ardı edemeyiz. Bizi Eskişehir’de temsil eden şirin ilçemiz için çaba gösteren arkadaşlarımı kutlarım. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim”dedi.

Editör: TE Bilişim