AK Parti Engelliler Komisyon Başkanlığına getirilen Soner Çoban parti binasında yaptığı konuşmada hangi görüşten ve partiden olursa olsun tüm engellilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’ye; kendisine ve ekibine gösterdikleri ‘teveccüh’ için teşekkür eden Soner Çoban “Çeşitli engelli sivil kuruluşlarında 23 yıl engelliler için elimden geldiğince gönüllü olarak çalıştım bu zaman zarfı içerisinde şehrimizde bir çok hükümet ve siyasi parti temsilcileri ile işbirliği yaptım. Engelliler konusunda engin tecrübeler edindim” dedi.

Kurduğu ekip arkadaşlarının kendisi kadar engelliler konusunda deneyimli ve göreve hazır olduğunu vurgulayan Soner Çoban, “Amacımız AK Parti iktidarının engellilere sunduğu sağlık, eğitim, spor ve sosyal hayata uyum konusunda devrim nitelerindeki hizmetleri şehrimizdeki engellilerin yararına kullanımı konusunda çalışmalar yapmak. Bu nedenden dolayı engelli kader arkadaşlarımıza sesleniyoruz. Hangi parti hangi görüşten olursanız olun Ak Parti Engelliler Komisyonu’nun kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Gelin şehrimizdeki engelleri beraber ele ele kaldıralım yarınlara ve mutlu bir şekilde yürüyelim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim