Odunpazarı Kent Konseyi Gültepe Mahalle Meclisi önderliğinde , Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği,Hacıbektaşı Veli Vakfı ve  Derneği Eğitim Birimi, Odunpazarı Belediyesi,Odunpazarı Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Yüzde Gülücük Yüzde Mutlulu’ ğun paydaş olduğu ‘’ Çocuklar Yeni Yıla Gülerek Girsin Diye’’etkinliği Gültepe Mahallesinde bulunan cem evinde  Gültepe mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Etkinliğe Odunpazarı Kent Konseyi başkanı İsmail Kumru,  Odunpazarı Gültepe Mahalle Meclisi  başkanı Mahsuni Ilgın,Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başkanı Sevgi Akmen, Hacı Bektaşı Veli Vakıf başkanı İsmail Kılıç, Hacı Bektaşı Veli Derneği  başkan Cafer Onası, Odunpazarı  Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt katıldı.

 Yüzde Gülücük Yüzde Mutluluk ekibinin balonlu dans ve yüz boyama etkinliğinin ardından ‘’Diyalektik Tiyatro ‘’ ekibi çocuklarla birlikte  sahnede interaktif bir oyun gerçekleştirdi. Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleri Kadir Çalışkan ve Poyraz Onur’un şarkılarına çocukların da eşlik etmesi ile birlikte etkinlikte coşkulu saatler yaşandı. Etkinlikte Odunpazarı Belediyesi Aşuk ve Maşuk ekibi de bir dans gösterisi gerçekleştirdi. Çocuklarla birlikte dans eden onlara eşlik eden  Odunpazarı belediye başkanı Av. Kazım Kurt geleceğimizi mimarı olan çocuklarımız  için yapılacak her türlü etkinlikte ve projede her zaman yer alacaklarını dile getirerek etkinliğe katılan çocuklara oyuncaklar armağan etti .

Editör: TE Bilişim