Ramazan Bayramı’nın 3’üncü gününde AK Parti İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

İlk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, “Bir seçim atmosferinin daha sonuna yaklaşıyoruz, 16 yıldır pek çok seçim çalışmasına katıldınız, hepsi için teşekkürler, 4 seçim 1 referandum geçirdik, çok tecrübeli bir ekibe sahibiz. Bu teşkilatın nasıl gayretli ve hiçbir hesap gütmeden çalıştığına Allah şahittir” diye konuştu. Daha sonra söz alan Milletvekili Adayı Serhat Tunç, biz saha adamıyız, mutfak adamıyız mikrofonlara çok alışık değiliz, sürçü lisan edersek affola. Herkese hayırlı bayramlar, bu bayram vesilesi ile birliğimizin ve dirliğimizin bozulmamsını diliyoruz. Haziran ayının 24’ünde çok önemli bir seçime gidiyoruz, ak dostlardan ağabeylerimden ablalarımdan söz istiyorum seçime kadar Erdoğan’ın yanında mazlumlara umut ışığı olmak için söz vermenizi istiyorum” dedi. Bir diğer milletvekili adayı Nurettin Kaba ise, “24 Haziran’a sayılı günler kala, ülkemiz ve milletimiz için başarılı kadromuz ile hazırız” diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Namık Akdoğan ise şunları söyledi: “Bir ittifak gerçekleştirdik; Cumhur ittifakı. MHP ve Genel Başkanımız Mustafa Destici ile yaptığımız istişareler sonucunda bu ittifaka destek olmamız gerektiğine karar verdik. Herkesin bayramını kutluyorum.” Daha sonra söz alan AK Parti eski İl Başkanı ve dördüncü sıra Milletvekili Adayı M. Dündar Ünlü karşımızda bir çorba ittifak var, buna karşı Cumhur İttifakını en iyi şekilde temsil etmemiz ve başarılı olmamız gerekiyor, bu yüzden 24 Haziran’a kadar herkese kendimizi anlatmalı ve bu çorba ittifakına gerekli dersi vermeliyiz. Size inanıyorum ve güveniyorum, bu birlik ve beraberlikle 24 Haziran’da bu şehre yakışır bir sonuç çıkaracağımıza inanıyorum.”

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve 27’nci Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay, “AK Parti olarak tam 16 yıldır size yakışır bir şekilde çalıştığımıza inanıyorum, buradaki arkadaşlarım da teşkilatımız için her şeyi yapmıştır, bu seçimler hepimiz için çok şey ifade ediyor, desteğiniz hissettirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu yolda gayretini esirgemeyen tüm teşkilat çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Burada 1 oy çok çok önemli 1 oy için saatlerce dakikalarca dil dökeceğiz, kararsız vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlara kendimizi anlatacağız, Eskişehir’de Cumhur İttifakı’nın 1 oy fazla almasına odaklanacağız, herkese hayırlı bayramlar” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan AK Parti Eskişehir Milletvekili ve 27’nci Dönem Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nabi Avcı şunları kaydetti: “Hepinizin bayramını kutluyorum, nice Ramazanlara ve bayramlara erişiriz inşallah. Türkiye olarak, kritik dönemeçlerden hep birlikte çıktık. Meselenin ehemmiyetini diğer aday arkadaşlarım anlattı, sizden ricam bu hassasiyeti komşularınıza, akrabalarınıza tane tane anlatın. Türkiye’de istikrarın devamı, dört bir yanımızdaki tehlikelerden korunmak ve geleceğimiz için basiretle oy kullanmak zorundayız. Bunu bir kere de konuştuğunuz kişilere siz anlatın.  Son zamanlarda muhalefet taktik değiştirdi, cumhurbaşkanının önünü kesemeyeceklerini anladılar, ‘Tamam Erdoğan’a oy verin ama milletvekilliği için Millet İttifakı’na oy verin’ demektedirler, bu Cumhurbaşkanın ayağına pranga takmaktır, güçlü ve uyumlu meclis için her iki seçimde de AK Parti’ye oy vermemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanı için Erdoğan’a milletvekili için AK Parti’ye oy vereceğiz. Özellikle Eskişehir son 16 yılda eğitimde, sağlıkta ulaşımda çağ atladı. Bu yatırımlar devam edecek, mahallerimizde şehircilik ile ilgili şikâyetler var, trafikle ilgili sorunlar var, bunun çaresinin de Mart 2019 olduğunu siz de söyleyin, bu şikâyet konuların büyük çoğunluğu belediyelerle ilgili, bunları vatandaşlara anlatın. Yerel seçimlere daha iyi hazırlanabilmek için 24 Haziran bir eşik bunu da başarıyla geçeceğiz inşallah, Allah yolumuzu açık etsin. 24 Haziran’da bayramı daha da şenlendireceğiz.”

Editör: TE Bilişim