Memleket Sevdalıları Derneği (MSD) başkanı İbrahim Şavlukbaş,  halkın ilerici, vatansever, aydın, demokrat, halkçı, emekçi, tüm çevreleri Cumhuriyetin kazanımları ve birikimi konusunda ortak bir duruş sergileyebildiğini söyledi.
Ülkenin güney kara  sınırında ülkemizin istikrar ve toprak bütünlüğünü tehdit eder durumda olduğunu ifade eden İbrahim Şavlukbaş, “Diğer yandan, Akdeniz’de ticaret yollarının kontrolü, Kıbrıs meselesi ve yakın zamanda Ege’de Yunanistan tarafından işgal edilen adalarımız, düşünüldüğünde, yakın gelecekte ciddi sorunlarımız olasıdır” dedi.
Ülkenin şehit haberleri ile  sarsıldığını kaydeden Şavlukbaş, “Ülkemizi, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi borçlu olduğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK’e varlığı öteden beri bilinen, 12 Eylül askeri darbesi sonrasında daha da palazlanmaları sağlanmış, sinsi, gerici çevrelerin, alçakça saldırılarını kınıyor, konunun ve hukuki sürecin takipçisi olacağımızı belirtiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ulusumuza ve ailelerine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilişim