Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, 30 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Teröre Karşı Birlik Yürüyüşüne tüm Eskişehirlileri davet etti.

“Çocuklarımızı aramızdan alan terörü lanetliyoruz” diyen ÇYDD Şube Başkanı Akmen, kamu düzenini koruyamayan, terör karşısında etkin olamayan AKP iktidarının tutarsız politikaları nedeniyle bugünle gelinmesine neden olduğunu öne sürdü.

Teröre karşı, siyasi iradenin kararlı bir yol izlemesi ve tüm toplumsal güçlerin bir arada hareket etmeleri gerektiğine inandıklarını belirten Akmen, “ÇYDD Eskişehir Şubesi olarak, nereden gelirse gelsin terör sorunuyla en etkin şekilde mücadele edilmesi ve en kısa sürede huzur ortamının sağlanmasının gerekliliğini ifade ediyoruz” dedi.

Sivil toplum örgütleri, siyasi partiler, kadın ve gençlik örgütlerinin öncülüğünde ‘Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü’nün gerçekleşeceğini ifade eden Akmen şunları söyledi:

“30 Ağustos 2015 Pazar günü saat 16.00’da Adalar Atatürk Caddesi girişinde başlayacak olan yürüyüş, Vilayet Meydanı'nda yapılacak saygı duruşunun ardından Şehitlerimizi ziyaret ile son bulacak. Bu bağlamda, 30 Ağustos büyük zaferin 93. Yıldönümünde geçmişte ve bugün vatan savunması için canını feda eden Mehmetçiklerimizi saygıyla anıyoruz.”

 

Editör: TE Bilişim