Atatürk ilke ve devrimleri hala yolumuzu aydınlatmaktadır

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ile üyeleri Atatürk Anıtı'na çelen sunarak saygı duruşunda bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda konuşa il Başkanı Recep Taşel, "Milli Kurtuluş Savaşının mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılışının üzerinden 82 yıl geçti. Geçen zamana rağmen, Cumhuriyetimizin kurucu değerleri, Atatürk ilke ve devrimleri hala yolumuzu aydınlatmaktadır.

Büyük Atatürk’ün düşünceleri her geçen gün daha iyi anlaşılmakta, coğrafyamızda yaşanan acı sorunlara cevap olmaktadır.

Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi aydınlık yarınlara götürecek yol, ülkemizin kurucu değerlerinden, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılıktan geçmektedir.

Biliyor ve inanıyoruz ki demokrasiyle taçlandırılmış cumhuriyetimiz sayesinde, iktisadi bağımsızlığa ve sosyal devlet anlayışına dayalı üretime, herkes için adalet ülküsüyle işleyen bağımsız yargıya, fikri, vicdanı ve irfanı hür nesiller yetiştiren eğitim sistemine, toplumsal huzura ve komşularımızla barış içinde yaşamı öngören akılcı dış politikaya kavuşacağız.

Bu duygu ve düşünceler ışığında;

Özgürlük ve bağımsızlığın simgesi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, saygı ve minnetle anıyorum. İzindeyiz ATAM …"

Editör: TE Bilişim