Eskişehir Baro Başkanı Avukat Mustafa Elagöz, Baro’da yeni bir döneme girdiklerini belirterek, diyalog olmadan hiçbir sorunun çözülemeyeceğini söyledi.

Eskişehir Baro Başkanı Avukat Mustafa Elagöz, Genel Sekreter İzzet Aslan, Başkan Yardımcısı İbrahim Malkoç ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Özcan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Eskişehir basının çok güçlü olduğunu söyleyen Başkan Elagöz, Türkiye’de basının Yasama, Yürütme ve Yargı’dan sonra dördüncü güç olduğunu belirterek, “Basın özgürlüğü olan ülkelerde demokrasi vardır” dedi.

Kısa süre önce gerçekleştirilen Baro seçimleri sonrası göreve gelen Elagöz, Eskişehir Baro’sunda yepyeni bir dönem başlattıklarını söyledi. Yeni vizyonla yola çıktıklarını söyleyen Elagöz, “Sorunlarımızı, yaşadığımız sıkıntılarımızı diyalogla çözeceğiz. Diyalog olmadan hiçbir sorun çözülemez. Her kesimi kucaklayan bir meslek anlayışı ile herkesi kucaklayacağız” dedi.

“Kimsenin arka bahçesi değiliz” diyen Başkan Elagöz, “Bizim çizgimiz belli. Cumhuriyet’in temel ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Nitelikli bir Baro olarak görev yapacağız. Meslektaşlarımızın onuruna yakışır hareket edeceğiz” dedi.     

Editör: TE Bilişim