DSP Belediye Başkan Adayları ve meclis üye adayları Eskişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ve yönetimiyle biraraya gelen DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Erdal Ersoy, öğle yemeğine gelen işçi ve esnafla görüştü.

DSP sizlerin oyuyla şahlanacak

Yerel seçimlerde DSP’nin büyük bir fark yaratacağını belirten DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, Bizler emeğin, emekçinin, işçinin partisiyiz. Her zaman halkçı, haktan yana olmuş DSP sizlerle birlikte yeniden şahlanıyor. Bizler talip olduğumuz görevleri layıkıyla yerine getirebilmek için çalışıyoruz. Sizlerin de  hakettiğiniz  belediyeciliği görmek hakkınız.  DSP yerelden genele ivme kazanmış belediyecilikte kendini kanıtlamış, ülkeyi emanet ettiğiniz, babalarınızdan, dedelerinizden sizlere miras kalmış bir partidir. Hiç bir zaman yıkılmayan, haksızlıklara karşı sonuna kadar ses çıkaran DSP belediyeleri yönetmeye talip. Bizler, Eskişehir’e DSP yakışır diyerek yola çıktık. Sizler değerli oylarınızla bizleri iktidara kadar taşıyacaksınız” ifadelerine yer verdi. 

DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş, “Birçoğunuzun işyeri, evi Odunpazarı’nda bu bölgenin biraz yukarısı küçük sanayii bölgemiz. Vatandaşımız yıllardır buranın canlanmasını, ayaklanmasını bekliyor. Buralara yıllardır hiç birşey yapılmadı. DSP vatandaşın derdine gözleri kör, kulakları sağır olmadı, olmayacak. Sizlerin desteğiyle DSP belediye kadrolarında yer alırsa 5 yıl içinde atıl kalmış, bazılarının deyimiyle kenar mahalle olan bu bölgelere can suyu olacağız” şeklinde konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Erdal Ersoy, “Bizler hiçbir zaman kaleyi terk etmedik. Sizlerde duyuyorsunuzdur bu seçimin sürprizi DSP olacak. Bizden bu kadar korkmayın, biz her zaman halkı korumuş, halkın önceliklerini düşünmüşüzdür. Layık olup görev yaptığımız kadrolarda koltuğun derdine değil, ekmeğin derdine düştük. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Tambova’nın da söylediği gibi DSP yeniden şahlanıyor. Bizler ak güvercinin kanatları altına sizleri de davet ediyoruz”dedi.

Konuşmaların ardından Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova ve kadın meclis üyesi adaylarının Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü güzel bir buketle kutladı.

Editör: TE Bilişim