Eskişehir Haller Gençlik Merkezi Parkında Uluslararası Değişim Federasyonu ve Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7 temmuz Dünya Değişim Günü kutlandı. 


Eskişehir'de 7 temmuz Dünya Değişim Günü nedeniyle vatandaşlar Haller Gençlik Merkezi Parkında bir araya geldi.  Geçen yıl "Değişim Nefesle Başlar" temasıyla kutlanan Dünya Değişim Günü,  bu yıl "Çevre Bilincinde Değişim " temasıyla kutlandı.  Saat 18.30 da başlayan etkinliğe katılan Eskişehirlilere doğru nefes alıp vermenin rutin hayatta pozitif bir katkı sağladığı bilgisi aktarıldı.  Bu amaçla etkinliğe katılanlara, doğru nefes alıp verme hakkında uygulamalı bilgi verildi.

Dünya Değişim Gününe ilgi oldukça büyüktü. Grup, Gece Tarifesi konser verdi. Vatandaşlar müzik grubunun çaldığı parçalara eşlik ederken bir yandan da dans etti.

Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi Gençlik ve Spor'un spor antrenörleri halkın da katılımıyla dans gösterileri gerçekleştirdi.

En son olarak bu senenin ana teması "çevre bilincinde değişim " konusunda Uludef yetkilisi ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri konuşma yaptı. 

Saat 20.30 da kutlamalar sona ererken Uludef Eskişehir temsilciliği, Eskişehirlilere çevre  bilincini arttırmak amacıyla çam fidanı ve tohum kalemler dağıttı. 

Editör: TE Bilişim