Eskişehir Bilecik Tabip Odası (EBTO) Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, EBTO Başkanı Mehmet Akif Aladağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı Başkan Kurt’u tebrik eden EBTO Başkanı Mehmet Akif Aladağ, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un bu güne kadar yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. Bizlere her zaman destek verdi, bunun için kendisine ayrıca teşekkür ederiz. Biz, Kazım Kurt’un bundan sonra da Odunpazarlılar ve Eskişehirliler için önemli çalışmalar yapacağını biliyoruz. Yeni dönemde kendisine başarılar diliyoruz. EBTO olarak Odunpazarı Belediyesi ile ortak projelerde birlikte çalışmaya hazırız” dedi. 

EBTO Başkanı Aladağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kazım Kurt, “Yüz yıldır ülkesine, mesleğine ve geleceğimize sahip çıkan tabipler, bizlerin onurudur. Sizler hem bir meslek örgütü olarak mesleğinize hem de Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyorsunuz. Cumhuriyet tarihi boyunca özgürlük ve bağımsızlık yanlısı düşüncelerinden geri adım atmayan hekimler, aynı zamanda demokrasinin, barışın, eşitliğin ve aydınlanmanın önemli temsilcileri oldular. Hem mesleğiniz hem de yürüttüğünüz mücadele bizler için çok kutsal. Odunpazarı Belediyesi olarak, her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim