Türk Eczacıları Birliği toplantısı 11-13 Aralık tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak. 600 katılımcının takip edeceği toplantı öncesinde   Eskişehir Eczacılar Odası’nın saat 11:00’de açılışı yapılacak. Toplantı ise saat 14:00’te başlayacak.

Türk Eczacıları Birliği’nin 6 ayda bir yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili toplantı yaptığını belirten

Eskişehir Eczacılar Odası Başkanı Yücel Yenilmez,   bu yıl ki toplantının Eskişehir’de yapılacağını söyledi. Başkan toplantıyla ilgili şunları söyledi;

 “ 6 Ayda bir Tüm Eczacı odası başkanlarını, yöneticilerini ve büyük kongre üyelerini bir ilde toplar ve orada Türk Eczacıları Birliğinin son 6 aylık çalışmaları ve yapılanlar tartışılır. Bu toplantı bu yıl Eskişehir’e verildi.  Yapılacak olan toplantının da şöyle bir önemi var Türkiye’de ilk defa 9 yıl arayla bir şehre ikinci kez veriliyor. Normalde 20 -25 yıldır bu toplantıyı yapmayanlar var. Birliğin yönetim kurulu bu toplantıyı bize verdi yaklaşık 600 katılımcı gelecek. 3 gün boyunca sürecek bir toplantı. Eczacılık alanında geçmişteki 6 ay tartışılacak hem de önümüzdeki 6 aylık yol haritası Eskişehir’de çizilecek. 11 Aralık günü de hizmet binamızın açılışını yapacağız. 20 -21 Aralık’ta da yine Eskişehir’de Türkiye’de ilk defa bir Eczacı Odası tarafından ulusal eczacılık öğrencileri Kongresi düzenleniyor. Orada da sektörün her alanında çalışan eczacılar, siyaset yapan eczacılar gelecekler bilgilerini ve tecrübelerini aktaracaklar.”

 

Editör: TE Bilişim