Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
Batman Valisi iken son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği görevine atanan Vali Azmi Çelik, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’i ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Eskişehir’in dinamik bir şehir olduğunu söyledi. Devletimizin esnaf ve sanatkârlara büyük önem verdiğini bildiren Vali Çelik, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak, yakından ilgilendi.
Eskişehir esnafı olarak, birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet ettiklerini aktaran Başkan Birsen ise, yapılan çalışmaları anlatarak, “Eskişehir’in esnafına yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ülkemizde yükselen kalite standartlarına rağmen, şehrimizde kayıt dışı yapılan seyyar satışlar bizleri üzüyor. Bunların biran önce önlenmesi tek dileğimizdir” dedi.
Vali Çelik’in Eskişehir’deki yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Birsen, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak her zaman iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.
Editör: TE Bilişim