ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ile yönetim kurulu üyeleri, ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’e hem geçmiş olsun dileğinde bulundu, hem de yeni dönem hedeflerini anlattı.

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD)’nin Ulaş Entok başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun ziyaretleri devam ediyor.  ESGİAD Yönetimi’nin valilikten sonraki ikinci durağı Büyükşehir Belediyesi oldu. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret eden genç işadamları, öncelikle geçmiş olsun dileklerini iletti. ESGİAD Yönetimi, Başkan Büyükerşen’in uğradığı menfur saldırıdan duydukları üzüntüyü dile getirerek, “Bu olay yalnızca şehrimizde değil bütün ülkede büyük tepkiye neden olmuştur” dedi.

“Kapım sizlere her zaman açık”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de genç işadamlarına destekleri nedeniyle teşekkür etti, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Eskişehir’de girişimciliğin önünün açılması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükerşen, bu anlamda gençlerin önemine dikkat çekti, “Kapım sizlere her zaman açık” mesajı verdi. ESGİAD Başkanı Ulaş Entok’un, “En kısa zamanda tüm üyelerimizle sizi bir araya getirmek istiyoruz” şeklindeki sözleri üzerine ise Başkan Büyükerşen, “Memnuniyet duyarım” yanıtını verdi. ESGİAD’ın yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmaların da ele alındığı ziyarette, genç işadamları Başkan Büyükerşen’e plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim